Termenii și condițiile

 

Termeni și condiții

 

Utilizarea acestui site de către dumneavoastră este condiționată de respectarea termenilor și condițiilor generale detaliate mai jos. Dacă alegeți să vizitați site-ul și să accesați serviciile puse la dispoziție prin intermediul site-ului, vă asumați cunoașterea și acceptarea în totalitate a acestor termeni și condiții, care stau la baza contractului dintre Societate și dumneavoastră. Platforma growyourwealth.ro este deținută de către HIGH ORGANIZATION SRL, cu sediul social în Tășnad, strada Viitorului, nr. 3, înmatriculată la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Satu Mare sub nr. J30/430/20.03.2019, având CUI RO40817004, email [email protected] . Pentru facilitarea transmiterii informațiilor, vom avea în vederea utilizarea termenului de „Societate” pentru a ne referi la HIGH ORGANIZATION SRL, respectiv termenii „growyourwealth.ro” sau „site” pentru a ne referi la Platforma growyourwealth.ro.
 
 

1. Ce este growyourwealth.ro?

growyourwealth.ro este o platformă creată pentru facilitarea accesului online al publicului larg la conținut și materiale educaționale în domeniul educației financiare și al investițiilor, în special cu privire la dezvoltarea unui IQ Financiar, explicate ca atare pe site-ul nostru. Societatea va întreprinde toate acțiunile necesare pentru a pune la dispoziție membrilor materiale cât mai calitative, actuale și relevante domeniului care fac obiectul acestui program. În acest scop și pentru a asigura o gestionare eficientă a materialelor de pe site, societatea își rezervă dreptul de a elimina materialele care nu mai prezintă interes, care au fost înlocuite cu materiale actualizate, care nu vor mai atinge un anumit standard calitativ, care din orice alte asemenea motive vor fi considerate neoportune. Prin urmare, societatea nu garantează menținerea constantă a tuturor materialelor pe growyourwealth.ro. Grow Your Wealth funcționează în termeni optimi și este compatibilă cu majoritatea navigatoarelor de internet (Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox si Microsoft Edge). Cu toate acestea, Societatea nu poate garanta compatibilitatea Platformei cu toate echipamentele informatice, sistemele sau programe folosite de Utilizator, mai ales în situația în care nu sunt instalate ultimele actualizări a respectivelor sisteme/programe. Serviciile oferite prin intermediul site-ului sunt exclusiv cele aferente domeniilor de activitate prezentate pe prima pagină a site-ului. Pentru mai multe informații legate de serviciile disponibile pe Platformă,precum conținutul acestora, modalitatea de operare, preț etc. vă rugăm să verificați descrierea fiecărui serviciului prezentat pe site. Vă rugăm să țineți cont de faptul că serviciile pe care le puteți accesa prin intermediul site-ului nu reprezintă consultanță fiscală, contabilă, juridică sau altele asemenea și nu înlocuiesc serviciile de specialitate din astfel de domenii recomandate pentru orice investitor. Utilizatorii care achiziționează sau care au activ un abonament disponibil pe site nu au posibilitatea de a descărca resursele puse la dispozitie. Precizăm că, achiziționarea și utilizarea aplicației Grow Your Wealth, este condiționată de respectarea termenilor și condițiilor, motiv pentru care vă recomandăm să citiți cu atenție termenii și condițiile menționate.

              

2. Condiții pentru utilizarea site-ului

Pentru a putea beneficia de serviciile noastre disponibile pe site, vă rugăm să creați un cont personal. Folosiți butonul "Creează un cont" de pe pagina principală și urmați cu atenție pașii pentru înregistrare. Este important să furnizați informațiile solicitate și să completați toate câmpurile în mod corect și complet, conform informațiilor din documentul de identitate. Accesul la cont se realizează prin intermediul unei parole pe care numai dumneavoastră o cunoașteți. Aveți responsabilitatea de a păstra în siguranță parola și toate informațiile legate de înregistrare, autentificare și cont. Un cont de utilizator este destinat unei singure persoane, iar transmiterea datelor de autentificare către alte persoane este strict interzisă.

Orice persoană fizică, indiferent de naționalitate, cu vârsta de minim 18 ani la momentul înregistrării, poate crea un cont pe site-ul nostru. Nu permitem în mod intenționat crearea de conturi pentru accesul la site persoanelor sub vârsta de 18 ani. Accesul minorilor pe site se face pe propria răspundere, fie direct, fie prin intermediul tutorilor sau reprezentanților legali. Site-ul nostru poate fi utilizat exclusiv în scopul vizualizării, creării și accesării contului personal, accesării materialelor disponibile pe site, evaluării și recomandării serviciilor noastre. Vă reamintim că nu este permisă efectuarea de plăți ilegale sau frauduloase, precum și postarea sau transmiterea de materiale defăimătoare, amenințătoare, obscene, indecente, instigatoare sau de natură similară.

Rezervăm dreptul de a nu permite sau de a șterge imediat, fără notificare prealabilă, orice comentariu care conține un limbaj nepotrivit, erori grave de scriere sau care ar putea aduce prejudicii imaginii noastre sau ar putea crea disconfort atât nouă, cât și membrilor și vizitatorilor noștri. Sunteți responsabil în întregime pentru orice operațiune sau plată efectuată din contul dumneavoastră prin intermediul site-ului. Nu putem garanta funcționarea continuă și neîntreruptă a site-ului. Este posibil să apară erori, defecte, viruși sau alte comportamente dăunătoare care pot afecta disponibilitatea site-ului sau serverele. Vom depune toate eforturile pentru a limita și remedia astfel de situații neplăcute în cel mai scurt timp posibil.

De asemenea, în mod normal, un abonament de o lună înseamnă că dacă ați intrat pe 13 iunie, veți avea acces timp de o lună, până pe 12 iulie. Nu aveți dreptul să interveniți în funcționarea site-ului nostru sau să efectuați acțiuni care să afecteze echipamentul nostru informatic, indiferent de motiv sau de rezultatul obținut. Ne rezervăm dreptul de a închide site-ul fără notificare prealabilă utilizatorilor. De asemenea, ne rezervăm dreptul de a stabili liber relațiile de colaborare cu persoane specializate care contribuie la crearea diverselor materiale de pe growyourwealth.ro și nu ne angajăm să asigurăm prezența constantă a acestor persoane pe site.

              

3. Cum devii utilizator growyourwealth.ro

Orice client interesat poate înregistra un cont pe site-ul nostru prin simpla apăsare a butoanelor semnalate, disponibile pe pagina principală, urmată de un simplu click pe butonul "Creează un cont", respectând pașii necesari pentru finalizarea înregistrării. Pentru înregistrare, vi se va solicita să completați numele, prenumele, adresa de email și parola, numărul de telefon, statutul profesional și regiunea. Vă rugăm să introduceți o adresă de email validă, deoarece fără aceasta nu veți putea continua procesul de înregistrare pe site. Vă revine responsabilitatea de a menține în siguranță parola de acces și toate informațiile referitoare la înregistrare, autentificare și cont. De asemenea, sunteți pe deplin responsabil pentru orice plată efectuată din contul dumneavoastră prin utilizarea site-ului nostru.

Suntem dedicați oferirii unui serviciu de înaltă calitate și vă respectăm dreptul de a decide. Prin urmare, recurența serviciului se poate opri în orice moment, cu un singur click din contul dumneavoastră, accesând secțiunea de setări ("Settings").

Prin intermediul acestui cont, veți fi mereu la curent cu activitatea noastră pe site. După achiziționarea cu succes a programului și înregistrarea plății, veți putea accesa direct programul achiziționat în contul growyourwealth într-un termen de maximum 20 de minute.

              

4. Plata si facturarea

Prețurile afișate pe site, la fiecare produs în parte, nu includ valoarea TVA, care se va adăuga la valoarea produselor în condițiile legii fiscale.  Produsele tip abonament expuse pe site cuprind următoarele servicii, care sunt menționate mai jos: - acordare acces la platforma Grow Your Wealth și implicit la conținutul existent pe platformă la data achiziționării abonementului (80% din valoarea abonamentului); acordare acces la conținutul ce urmează a fi publicat pe platforma Grow Your Wealth ulterior achiziționării abonamentului, pe întreaga perioadă a acestuia (20% din valoarea abonamentului). Plata produselor se efectuează în EURO și se poate face prin oricare dintre următoarele modalități: online, cu cardul, prin sistemul: Stripe urmând pașii de plată și instrucțiunile de plată oferite cu ocazia efectuării plății. Pentru a vă informa cu privire la politica de confidențialitate a acestor operatori puteți accesa următoarea legătură pentru Stripe: https://stripe.com/legal Nu suntem responsabili pentru procesarea în mod eronat a plății. Clientul are obligația de a opta pentru modalitatea de plată aleasă la momentul selectării programului nostru, prin bifarea opțiunii corespunzătoare, conform pașilor de achiziționare a produselor. În cazul abonamentelor, este posibil să beneficiați de diverse discounturi sau alte beneficii pentru achitarea abonamentului pentru mai multe luni în avans. Aceste beneficii vor fi aduse la cunoștința publicului prin publicarea pe site și prin mijloacele de promovare alese de către Societate. Odată ales tipul de abonament și selectată modalitatea de plată, plata este recurentă. Clientul nu trebuie să parcurgă o procedură lunară sau anuală de plată, sumele aferente abonamentului urmând a fi debitate automat din contul Clientului, la începutul fiecărei perioade de abonament. Clientul înțelege și este de acord cu faptul că sumele reprezentând abonamentul achiziționat pot varia de la o lună la alta în funcție de diverse promoții, reduceri acordate Clientului în unele luni de abonament sau în funcție de alte modificări a prețului aferent abonamentului. Abonamentul clientului are activată plata recurentă automat. Asta înseamnă că la data scadentă a abonamentului se va efectua automat plata de pe cardul introdus la prima comandă. Recurența se poate opri în orice moment, cu un singur click din contul clientului. Factura fiscală pentru orice comandă (inclusiv pentru plățile recurente) va putea fi regăsită în contul clientului și descărcată de acolo. Odată emisă, o factură nu poate fi modificată.

              

5. Garanția și dreptul de retragere

Pentru că ne dorim clienți mulțumiți, societatea acordă garanții speciale pentru serviciile oferite prin intermediul site-ului, Abonamentul GYW, pe care îl puteți accesa fără dificultăți birocratice, cu o simplă notificare a biroului nostru, pe una dintre rețelele de socializare puse la dispoziție în secțiunea 'Contact', înființată special pentru a ușura modul în care ne puteți contacta. Operatorii noștrii vor prelua și procesa notificarea dvs. în cel mai scurt timp posibil, astfel încât să vă puteți recupera banii plătiți pentru serviciile de care nu sunteți mulțumit pe deplin. În vederea returnării banilor, este posibil să vi se solicite furnizarea de date necesare în acest scop (cont IBAN, bancă, cod swift, titular cont, alte informații). În cazul în care nu furnizați datele solicitate, ne vom găsi în imposibilitatea de a vă returna banii.

Oferim o garanție de 100%, însemnând că, în ipoteza în care, într-un termen de 14 de zile de la asigurarea accesului pe site, nu sunteți satisfăcut de Abonamentul GYW, vă puteți retrage din Contract și primiți banii înapoi, urmând a vi se șterge contul de acces la site. Dreptul de retragere din contract operează în termen de 14 de zile calendaristice calculat de la data înregistrării pe site și poate fi folosit o singură dată. Mai exact, nu permitem crearea de conturi succesive, cu retrageri succesive și returnarea costului abonamentului în favoarea aceluiași utilizator.

Țineți cont de faptul că growyourwealth.ro este un site de servicii, existente pe site la momentul înrolării dumneavoastră, iar potrivit art. 16 lit. a) din OUG 34/2014, actualizată, sunt exceptate de la dreptul de retragere contractele de prestări de servicii, după prestarea completă a serviciilor, dacă executarea a început cu acordul prealabil expres al consumatorului și după ce acesta a confirmat că a luat cunoștință de faptul că își va pierde dreptul la retragere după executarea completă a contractului de către profesionist.

În cazul în care doriți să apelați la dreptul de retragere, nu trebuie decât să ne comunicați intenția dumneavoastră neechivocă printr-un mesaj la oricare dintre retelele noastre sociale de la sectiunea Contact. Vă rugăm să ne comunicați datele dumneavoastră complete, abonamentul la care doriți să renunțați și prețul acestuia, precum și, dacă optați pentru modalitatea de rambursare a sumei plătite în cont, datele de cont în care doriți să vi se ramburseze suma plătită. În cel mai scurt timp, veți primi prin email o confirmare a înregistrării cererii dumneavoastră de retragere. Cererea de retragere va fi primită numai dacă respectați termenul de 14 zile calendaristice de la data înregistrării. Totodată, garanția și, implicit, cererea de retragere, vor fi admise doar în ipoteza în care nu ați mai înregistrat nicio cerere în acest sens pe growyourwealth.ro.

Optarea pentru retragerea de pe site implică ștergerea contului de acces pe growyourwealth.ro. Prin excepție de la prevederile menționate mai sus, avem posibilitatea să acordăm o garanție mai extinsă în cazul unor campanii punctuale desfășurate de Societate, situație în care, pe lângă condițiile generale din prezentul document, vor fi avute în vedere și condițiile speciale de acordare a garanției prevăzute în anunțul public referitor la campania desfășurată. În caz de divergență, condițiile speciale de acordare a garanției vor prevala celor generale prevăzute în prezentul document. Condițiile speciale de acordare a garanției se vor aplica exclusiv pe perioada de desfășurare a campaniei. Astfel, în aceste cazuri, la momentul plasării comenzii, viitorul membru își exprimă acordul prealabil expres pentru începerea executării contractului. Clientul declară că înțelege și confirmă faptul că după executarea completă a contractului nu beneficiază de dreptul de retragere potrivit art. 16 lit. a) din O.U.G 34/2014, deoarece serviciile prestate sunt exceptate de la dreptul de retragere. Serviciile se consideră prestate complet la momentul în care vă sunt transmise materialele comandate, respectiv la momentul în care aveți acces la conținutul Platformei.

              

6. Răspundere și Limitări

Prin crearea și utilizarea Contului, vă asumați răspunderea pentru menținerea confidențialității datelor de Cont (user și parola) și pentru gestionarea accesării Contului, fiind responsabil în condițiile legii de activitatea derulata prin intermediul Contului. Prin accesarea site-ului, crearea Contului și utilizarea site-ului acceptați în mod expres și neechivoc Termenii și condițiile site-ului în ultima sa versiune comunicată în cadrul site-ului. Ulterior creării Contului, utilizarea conținutului echivalează cu acceptarea modificărilor intervenite asupra Termenilor și condițiilor site-ului și/sau a versiunilor actualizate ale Termenilor și Condițiilor Site-ului. Sunteți responsabil pentru verificarea versiunii finale a Termenilor și Condițiilor ori de câte ori utilizați site-ul. Acceptarea Termenilor și condițiilor site-ului se confirmă prin crearea unui cont corespunzător site-ului și/sau prin trimiterea Comenzii și/sau prin efectuarea unei plăți online. Societatea nu își asumă răspunderea pentru nici un fel de pierdere (materială, financiară, de date sau informații) care poate sa apară direct sau indirect din cauza informațiilor incluse pe site sau a nefuncționării sau funcționării necorespunzătoare a acestui site. Nu putem fi responsabili pentru daune aduse calculatorului dumneavoastră sau viruși care ar putea să vă infecteze calculatorul sau alt echipament ca urmare a accesării, utilizării de către dumneavoastră sau navigării pe site-ul nostru sau descărcarea de către dumneavoastră a vreunui conținut, informație, materiale, date, text, imagini, video sau audio de pe site-ul nostru. Nu suntem responsabili pentru orice prejudiciu, pierdere, revendicare, daune indirecte, incidente sau de consecință de orice tip, care decurge din sau are în vreun fel legătură cu orice utilizare a site-ului nostru sau a conținutului, datelor, materialelor sau informațiilor găsite în acesta, cu orice neîndeplinire sau întârziere (inclusiv fără limitare utilizarea sau incapacitatea de a utiliza orice componentă a acestui site pentru achiziționare sau plată), sau executarea sau neexecutarea de către noi sau de către orice furnizor, chiar dacă noi sau furnizorul nostru am fost avizați de posibilitatea de daune aduse acestor părți sau oricărei alte părți. Această exonerare de răspundere se aplică oricăror daune sau prejudicii cauzate de orice lipsă a performanței, eroare, omisiune, întrerupere, eliminare, defect, întârziere în operare sau transmisie, virus de calculator, defecțiune a liniei de comunicare, furt sau distrugere sau acces neautorizat la, modificarea, sau utilizarea înregistrării, fie pentru încălcarea contractului, comportament dăunător, neglijență, sau în baza oricărei cauze de acțiune.

              

7. Reclamații

Orice nemulțumire legată de accesarea, utilizarea, înregistrarea pe site-ul nostru, efectuarea unei comenzi, aspecte legate de comanda efectuată, aspecte legate de înscrierea la evenimente și alte asemenea, ne va fi comunicată direct, prin email la adresa [email protected] . Nemulțumirea dvs. va fi înregistrată și veți primi un răspuns în scris, pe adresa de email menționată cu ocazia aducerii la cunoștința noastră a nemulțumirii dvs., în termen de cel mult 72 ore, raportate la o zi lucrătoare. Clientul declară că este de acord să nu facă publice aceste nemulțumiri (pe rețelele de socializare, media, discuții la petreceri private sau în orice altă modalitate) sub rezerva suportării daunelor cauzate pentru prejudiciul de imagine adus proprietarului site-ului prin aceste acțiuni. Orice reclamație se depune în termen de maxim o lună de la data sesizării situației reclamate.

              

8. Proprietate intelectuală

Conținutul prezentului site, inclusiv, dar fără a se limita la logo, reprezentări stilizate, simboluri, imagini, fotografii, conținut texte și altele asemenea, precum și întreg conținutul informațiilor cuprinse pe growyourwealth.ro și/sau a altor programe online comercializate prin intermediul site-ului sunt proprietatea exclusivă a HIGH ORGANIZATION SRL. Este nepermisă copierea, distribuirea, publicarea, modificarea, completarea, utilizarea, expunerea, includerea, legarea, transmiterea, îndepărtarea însemnelor, fotografiilor, imaginilor, bucăților de text, afișarea, vânzarea, etc, a conținutului, datelor, informațiilor, fotografiilor sau altor informații găsite pe site sau pe platformele/programele la care cumpărați accesul prin intermediul site-ului, fără permisiunea expresă acordată în scris de către HIGH ORGANIZATION SRL. Nu este permis să transmiteți în favoarea unei terțe persoane parola dvs. de acces la growyourwealth.ro. Niciun client nu dobândește, prin utilizarea și accesarea site-ului vreun drept sau vreo licență de utilizare a vreuneia dintre informațiile de pe site sau vreun drept de proprietate intelectuală/ industrială asupra produselor și/sau serviciilor comandate de pe site. Niciun client nu are dreptul de a utiliza un dispozitiv automat sau manual pentru a monitoriza materialele disponibile pe site.

              

9. Prelucrarea datelor cu caracter personal

Pentru detalii referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal, identitatea operatorului și alte asemenea, consultați secțiunea „Politica de protecție a datelor” de pe site-ul nostru.

              

10.Newslettere

Cu ocazia creării unui cont pe site Clientul are posibilitatea de a-și manifesta acordul cu privire la primirea de Newslettere. Newsletterul reprezintă un mijloc de informare periodic, exclusiv electronic (e-mail, SMS) asupra produselor, serviciilor, evenimentelor, promoțiilor, etc. dintr-o anumită perioadă, fără niciun angajament din partea proprietarului cu referire la informațiile conținute de acesta. Clientul își poate retrage acest acord oricând, fără nicio obligație, prin accesarea butonului Dezactivare din partea de jos a fiecărui Newsletter primit.

              

11. Forța majoră

Nici una dintre părțile contractante nu răspunde de neexecutarea la termen sau/și de executarea în mod necorespunzător - total sau parțial - a oricărei obligații care îi revine în baza prezentului contract, dacă neexecutarea sau executarea necorespunzătoare a obligației respective a fost cauzată de forța majoră, așa cum este definită de lege, din motive independente de părți. Partea care invocă forța majoră este obligată să notifice celeilalte părți, în termen de 5 (cinci) zile, producerea evenimentului și să ia toate măsurile posibile în vederea limitării consecințelor lui.

              

12. Legea aplicabilă

Contractul va fi guvernat și interpretat în conformitate cu legea română. Orice neînțelegere intervenită între proprietarul site-ului și Client în legătură cu raporturile decurgând din utilizarea site-ului urmează să fie rezolvate pe cale amiabilă, iar în caz de eșec, să fie supuse instanțelor competente material din București.

              

13. Dispoziții finale

Acest site este deținut de către HIGH ORGANIZATION SRL, care vă oferă dreptul de a accesa și utiliza site-ul sub rezerva acceptării de către dumneavoastră a acestor Termeni și condiții. Accesând și utilizând site-ul vă oferit automat și neechivoc acordul pentru respectarea Termenilor și condițiilor de pe site. HIGH ORGANIZATION SRL are dreptul de a modifica Termenii și condițiile oricând, fără o notificare prealabilă, postând varianta actualizată pe site. Aveți obligația de a citi Termenii și condițiile ori de câte ori accesați site-ul. Aveți obligația de a respecta întocmai Termenii și condițiile de pe site și nu puteți pretinde necunoașterea Termenilor și condițiilor de pe site, valabili la data accesării, utilizării și/sau plasării unei comenzi pe site. Administratorul site-ului își rezervă dreptul de a modifica structura și interfața oricărei pagini sau subpagini a site-ului în orice moment și la orice interval de timp liber ales, având dreptul de a întrerupe temporar, parțial sau în totalitate serviciile puse la dispoziția clienților prin intermediul acestui site fără vreo notificare prealabilă individuală sau generală. Promoțiile oferite de către HIGH ORGANIZATION SRL sunt anunțate pe site. Promoțiile își încep valabilitatea în momentul activării acestora pe site și își încetează valabilitatea în momentul inactivării acestora pe site. Promoțiile nu se cumulează între ele sau cu alte reduceri și sunt valabile numai în limitele și cu respectarea condițiilor de pe site. Prezenții Termeni și condiții se completează cu aspecte/prevederi speciale cuprinse la descrierea produselor/evenimentelor disponibile pe site. În cazul în care intervin contradicții între prezenții Termeni și condiții și prevederile speciale mai sus amintite, au prioritate de aplicare prevederile speciale.